Ik voel mij zo zo zo omringd door fantastische kinderen, ouder(s) en vele andere mensen die van het afgelopen jaar een écht talentenjaar hebben gemaakt! 🥳

Wij hadden afgelopen periode een héérlijke tijd! Tal van communiefeesten en andere gelegenheden hebben onze agenda behoorlijk goed gevuld.

'T is bijna zomer en wij hebben géén kampen online staan, "hoekandanu?!" vragen veel mensen zich af.

Onze paaseditie van drieopeenrij was een heerlijke periode! Alle lieve snoetjes, bedankt voor de fantastische dagen, wij hopen jullie volgende keer terug te zien.

Naast onze standaard feest-momentjes, voorzien wij ook feesten in thema. Heb jij een thema dat dient uitgewerkt te worden of knip/plak je graag zelf een formule in elkaar?

Op zoek naar een organisatie die kinderen warm maakt om deel te nemen aan events voor een goed doel? Wij zetten ons graag in om kinderen op een warme manier kennis te laten maken met allerlei organisaties.

Wat een fantastische talentendag! Bewegingen groot, klein... zo gek als je het zelf maar kan bedenken. Alles kan, alles mag. Niets is fout, alles is goed hoe jij het doet!

Tijdens deze IK-momenten kan ieder kind zichzelf zijn, werken we aan het zelfvertrouwen en beleven we vooral samen héél veel plezier. Aan de hand van dans, beweging, knutselactiviteiten, groepsactiviteiten... stimuleren we ieder kind om zijn eigen ik-persoon te ontdekken en te zijn. Bij aanvang van ons concept werkten we met een vaste groep, hier...

Dat wij een feestconcept hebben, dat wisten jullie ongetwijfeld al super lang! Maar wisten jullie dat op onze nieuwe website er ook plaats is gemaakt voor extra kwaliteit?

Sinds vandaag bieden wij ook de mogelijkheid om je feest te voorzien van pizza's voor elk kind (lees: ook ouders mogen hieronder bezwijken).

Na één jaar zijn wij nog steeds trots op onze huisstijl; ruw stoepkrijt in gelukkige kleuren. 'T stoepkrijt waar ieder kind zich urenlang mee kan amuseren, waar fantasie vorm mee krijgt.

Niet alleen tijd voor een nieuw lay-out, maar na een succesvol jaar is ook de inhoud van ons concept duidelijker en kwalitatiever.

Naast ons eigen aanbod, krijgen wij ook vaak de vraag om een feest op maat te maken. Eentje waar de interesses van het kind verwerkt zijn, waar de fantasie vorm krijgt.

Wij bieden in ons concept verschillende mogelijkheden, zonder dat jij hiervoor moet zorgen. Van gevulde piñata's, tot een knutselworkshop, grime en nog veel meer.